«Κολλάει του Τσιμίκα στη Νάπολι»

«Κολλάει του Τσιμίκα στη Νάπολι»

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι έδειχνε να βρίσκεται στην τελική ευθεία, σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Ανατροπή δεδομένων με το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα. Παρά το γεγονός πως Έλληνας μπακ εμφανιζόταν τις τελευταίες ώρες μόλις μια ανάσα από τη Νάπολι, νέα δημοσιεύματα από τον ιταλικό Τύπο δίνουν μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Όπως υποστηρίζει η «Gazzeta Dello Sport», οι «παρτενοπέι» έχουν βάλει φρένο στις διαπραγματεύσεις τους με τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του 23χρονου, καθώς μια αλλαγή στα πλάνα τους έχει περιπλέξει αρκετά τις διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, στον ιταλικό Νότο ευελπιστούσαν πως το θέμα με την επικείμενη πώληση του Γκουλάμ θα είχε επιλυθεί, γεγονός που θα τους έδινε την οικονομική ώθηση για να επικεντρωθούν πάνω στο όνομα του αριστερού οπισθοφύλακα των «ερυθρόλευκων».

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί, αφού ο ιταλικός σύλλογος αδυνατεί για την ώρα να καταλήξει σε συμφωνία με κάποια ομάδα για να… ξεφορτωθεί τον Γάλλο και να αποκομίσει το απαραίτητο οικονομικό κέρδος, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της χειμερινής περιόδου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ