«Ολυμπιακός και Νάπολι καταλήγουν σε συμφωνία μέχρι το βράδυ»

«Ολυμπιακός και Νάπολι καταλήγουν σε συμφωνία μέχρι το βράδυ»

H Νάπολι σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα επιθυμεί να επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να συναντώνται απόψε, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.

Tα σενάρια για το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα ολοένα και πληθαίνουν, όσο… κυλάει ο Γενάρης και εξελίσσεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Η Νάπολι έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του 23χρονου και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να φτάσει στην απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, προκειμένου να ενισχύσει το «οπλοστάσιο» του Τζενάρο Γκατούζο (έχουν ήδη αποκτηθεί Ντέμε, Λομπότκα).

Μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν εμπλοκή των Άρσεναλ και Αταλάντα, έρχεται το «Spazio Napoli» που πρόσκειται σε πηγές των «παρτενοπέι», να σημειώσει ότι οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου θα συναντηθούν σήμερα το βράδυ με εκείνους του Ολυμπιακού για να κλείσουν το deal.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται στα 2,5 εκατ. (12,5 εκατ. προσφέρει η Νάπολι, 15 ζητά ο Ολυμπιακός για να πει το «ναι»). Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός να μετακινηθεί στην Ιταλία και η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει σύντομα ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Φαουζί Γκουλάμ, με τον έμπειρο μπακ της Νάπολι να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Γαλλία, οπότε θα εξοικονομηθούν λεφτά από την περίπτωσή του.

Η χρονιά άλλωστε δεν γίνεται να βγει μόνο με τον Μάριο Ρούι, που θα λείψει και από το ματς με την Φιορεντίνα (τιμωρημένος), οπότε στερεύουν οι λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας και είναι απαραίτητο να κινηθούν για την απόκτηση παίκτη.

Σύμφωνα με το «areanapoli.it», που επίσης μεταφέρει ρεπορτάζ για την ομάδα του Νότου, προτάθηκε στον ιταλικό σύλλογο ο Ουρουγουανός Ματίας Βίνα, αλλά οι  «παρτενοπέι» προτιμούν τον Τσιμίκα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, πριν από λίγες μέρες προτάθηκε στην ομάδα ο Ματίας Βίνα, ο 22χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην Νασιονάλ.

Ο Βίνα έχει το πλεονέκτημα να έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ. Με τη Νασιονάλ έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις, σημειώνοντας 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ έχει γίνει και διεθνής.

Ο 22χρονος κοστίζει, όπως σημειώνεται 7-8 εκατ. δολάρια, αλλά η Νάπολι προτιμάει τον Κώστα Τσιμίκα, μόλις εξοικονομήσει ρευστό από την πώληση του Φαουζί Γκουλάμ.

Στο δημοσίευμα βέβαια αναφέρεται και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος κοστίζει 6 εκατομμύρια, ενώ καταλήγει ότι ο αθλητικός διευθυντής των «παρτενοπέι», Κριστιάνο Τζουντολί, προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον Τσιμίκα, που αυτή τη στιγμή είναι στα 16-20 εκατ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ