Κανείς δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο στον Άρη

Κανείς δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι δεν χρειάζονται υποδείξεις, καθώς πάντα παίζουν για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι πραγματικά για γέλια τα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Δεν είναι να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τέτοιες βλακείες. Οι οποίες βέβαια στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανυπόγραφες και καφενειακού επιπέδου.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο στον Άρη. Γελάνε και οι πέτρες σε όσους τολμούν να πουν για παραρτήματα.

Πρώτον ο Άρης είναι τόσο μεγάλο μέγεθος που αποτελεί άρμα από μόνος του. Επίσης μιλάμε για μια ομάδα που έχει πληρώσει και με το παραπάνω το γεγονός οτι είναι ανένταχτη και ανεξάρτητη. Με απώλειες τίτλων και υποβιβασμούς.

Την άλλη φορά θα κανονίσουμε να σας ρωτήσει ο Ένινγκ για την ενδεκάδα που θα παρατάξει και σε ποιους αγώνες θα δηλώσει τους τιμωρημένους παίκτες του.

Ο Γκάμα ήταν έτσι και αλλιώς τραυματίας, δεν έπαιξε και με τη Ξάνθη, ενώ ο Σάσα έχει αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα έντεκα ημερών. Δηλαδή να σκάσει ο παίκτης και να τραυματιστεί για να είναι κάποιοι ευχαριστημένοι.

Ο Άρης θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης για τη νίκη. Όπως το ίδιο κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Κανείς δεν έχει τη νίκη δεδομένη απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τα δώσει όλα για να την πετύχει.

Υ. Γ Οι ενέργειες που γίνονται για να λυθεί το θέμα του Σιστόν, δεν χρειάζεται να βγαίνουν προς τα έξω.

Υ. Γ 1 Πολύ σημαντική η κίνηση της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να λύσει το πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή που είχε καταπέσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ