«Τον Φεβρουάριο στη Βραζιλία ο Σαββίδης»

«Τον Φεβρουάριο στη Βραζιλία ο Σαββίδης»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, στη χώρα του καφέ θα ταξιδέψει τον Φεβρουάριο ο Νίκος ή ο Γιώργος Σαββίδης προκειμένου να ολοκληρώσουν τις επαφές με την διοίκηση της Φορταλέζα.

Από την στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη για την Φορταλέζα στη Βραζιλία τα δημοσιεύματα για τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρος της ΠΑΕ είναι καθημερινά. Σημερινό δημοσίευμα της «Globoesporte», αποκαλύπτει ότι μέσα στον Φεβρουάριο ένας εκ των Γιώργου ή Νίκου Σαββίδη θα ταξιδέψει στην Βραζιλία προκειμένου να εντείνει τις επαφές.

«Μια ομάδα δικηγόρων θα μελετήσει τη νομοθεσία της Βραζιλίας για να υποδείξει το αν είναι δυνατό να γίνει η επένδυση. Αρχικά, ο στόχος είναι η απόκτηση της Φορταλέζα, ωστόσο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, εξετάζονται άλλες μορφές εταιρικής σχέσης.

Αν η φορολογική έγκριση είναι θετική, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, σκοπεύει να επισκεφθεί τα γραφεία της Φορταλέζα μέσα στον Φεβρουάριο για να δει το επίπεδο της υποδομής των υποδομών και να εντείνει τις επαφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ