Άρης: Ατομικό για τρεις

Άρης: Ατομικό για τρεις

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (19/01, 7.30 μ.μ) θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή (18/01) μεσημεριανή προπόνηση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19/01, 7.30 μ.μ) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χουλιάν Κουέστα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ για το παιχνίδι, ενώ σίγουρα έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Μπρούνο Γκάμα και Μάρτιν Τόνσο, καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και σήμερα (17/01) ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή μεσημεριανή προπόνηση θα είναι η τελευταία πριν το ματς και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει για Αθήνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” με τους Χουλιάν Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα και Μάρτιν Τόνσο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ