ΠΑΟΚ: Κλείνει Ράφα Σοάρες

ΠΑΟΚ: Κλείνει Ράφα Σοάρες

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με την Γκιμαράες για τον εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου αριστερού μπακ, Ράφα Σοάρες.

Η παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται, ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό αναζητεί στην αγορά αριστερό μπακ και φαίνεται πως τον βρήκε. Στο πρόσωπο του Ράσα Σοάρες, του 24χρονου αριστερού μπακ της Γκιμαράες, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο και να ανακοινωθεί.

Γεννημένος το 1995, ο Σοάρες αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά στην Γκιμαράες έχει χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ. Φέτος έχει μόλις 8 συμμετοχές στη Liga Nos της Πορτογαλίας, ενώ έχει τέσσερις συμμετοχές στο Europa League, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο προπονητής του δεν τον έχει στις βασικές επιλογές και να επιχειρεί να τον κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας, έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Γκιμαράες, με τους Θεσσαλονικείς να τον αποκτούν ως δανεικό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ μπορεί αυτή τη στιγμή να κινηθεί μόνο με αυτόν τον τρόπο, με δεδομένο το πρόβλημα που έχει προκύψει με το Financial Fair Play.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έφυγε ως δανεικός στη Ρίο Άβε το καλοκαίρι του 2016 και έναν χρόνο αργότερα δόθηκε επίσης με τη μορφή δανεισμού στην αγγλική Φούλαμ, όπου έμεινε ένα χρόνο πριν τον αποκτήσει ως ελεύθερο η Γκιμαράες, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ