«Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για Σοάρεζ» (pic)

«Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για Σοάρεζ» (pic)

Πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του αριστερού μπακ της Γκιμαράες έχει καταθέσει ο Δικέφαλος, σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola».

Νέα δεδομένα στο θέμα της απόκτησης του Ράφα Σοάρες από τον ΠΑΟΚ δίνουν οι Πορτογάλοι.

Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της δημοσίευμα η «A Bola» με τίτλο «ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει τον Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ», ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γκιμαράες για την αγορά του αριστερού μπακ, η οποία ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και αρκετό διάστημα, με τους Θεσσαλονικείς να ευελπιστούν πως η συγκεκριμένη πρόταση θα «ξεκλειδώσει» τη μεταγραφή του Πορτογάλου, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Σοάρεζ δεν υπολογίζεται από τον νυν τεχνικό του πορτογαλικού συλλόγου, Ίβο Βιέρα, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν το deal όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εξαιρετικά πιθανό παραμένει και το σενάριο ο Ράφα Σοάρες να αποκτηθεί με δανεισμό και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το θέμα με το FFP έχει περιορίσει τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ