ΠΑΟΚ : Τελευταία προπόνηση και αποστολή

ΠΑΟΚ : Τελευταία προπόνηση και αποστολή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Αμπελ Φερέιρα.

Με μια προπόνηση που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ κλείνει την προετοιμασία του για την αυριανή (19/1) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας ο Δημήτρης Γιαννούλης που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Για την ώρα κάποιο άλλο πρόβλημα οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν καθώς οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί γυμνάζονται σε υψηλούς ρυθμούς, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία τους στην αποστολή.

Το ποιος θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρος της άμυνας του Δικεφάλου είναι ένα ερώτημα που θα κληθεί να απαντήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στο μυαλό του είναι ο Αντελίνο Βιερίνια, αλλά και οι Ροντρίγκο Σοάρες, Χόσε Κρέσπο. Ο Βραζιλιάνος, γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη θέση καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Φερέιρα δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές στη θέση του Γιαννούλη προκειμένου να δει ποιος ανταποκρίνεται καλύτερα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αποσυρθεί στο Μακεδονία Παλλάς, εκεί όπου θα τους περιμένει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ