«Η Ντιζόν θέλει τον Μπενζιά»

«Η Ντιζόν θέλει τον Μπενζιά»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Equipe, η Ντιζόν θέλει να αποκτήσει τον Μπεζιά από την Λιλ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο της Ντιζόν, που παλεύει για να κρατηθεί στην Ligue 1, φέρεται να βρίσκεται ο Γιασίν Μπενζιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Equipe».

Συγκεκριμένα, η γαλλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή έγραψε ότι η Ντιζόν θέλει να αποκτήσει τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό από την Λιλ, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Οι δύο γαλλικές ομάδες φέρονται να συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αφρικανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 25χρονος έχει αγωνιστεί μόλις σε 9 παιχνίδια με συνολικό χρόνο παραμονής στο χορτάρι 301 λεπτά, ενώ στον τελευταίο αγώνα με την Λαμία υπέστη θλάση και θα χάσει το ματς με τον Αρη. Από τα 9 ματς που έχει παίξει, τα 5 είναι για το πρωτάθλημα, τα 3 στο Champions League και το 1 στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να σκοράρει ή να βγάλει ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ