Παναιτωλικός- Λαμία 1-1 (vid)

Παναιτωλικός- Λαμία 1-1 (vid)

Η Λαμία άγγιξε το διπλό που θα την έβαζε σε τροχιά εξάδας στην έδρα του Παναιτωλικού, αλλά οι Αγρινιώτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοφερμένου Ντάουντα, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό (1-1).

Ανέλπιστος βαθμός στο 96′ για τον Παναιτωλικό! Η Λαμία βρισκόταν μια «ανάσα» από ένα μεγάλο διπλό που θα την πήγαινε στο -1 από την εξάδα, αλλά το πείσμα του Ντάουντα και η «άγαρμπη» έξοδος του Θεοδωρόπουλου, έδωσαν την ευκαιρία στον πρώτο να σκοράρει από τα 11 βήματα, δίνοντας μια πολύτιμη ισοπαλία στην ομάδα του.

Ένας πρώην παραλίγο να «σκοτώσει» τον Παναιτωλικό, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να σκοράρει για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Ο Βολιβιανός να θυμίσουμε ήταν παίκτης των Αγρινιωτών τις σεζόν 2015-2016 και 2017-2018.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπόρεσε να νικήσει την πρώην ομάδα του (μετράει μόλις μια νίκη στο τιμόνι της ομάδας), ενώ ο Ντάουντα που έσωσε την παρτίδα, σκόραρε στο ντεμπούτο του με τα «καναρίνια», έχοντας περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 73ο λεπτό.

Πολύ καλύτερος ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο που έμεινε πίσω στο σκορ, αντίθετα πολύ κακή εικόνα στο δεύτερο, που του χάρισε την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι με τον αέρα της πρόκρισης επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ, που θα τους έδιωχνε το άγχος.

Οι Αγρινιώτες «σφυροκόπησαν» την εστία της Λαμίας και «άγγιξαν» το γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό, με το δοκάρι να στερεί από τον Άλβαρες το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και περιορίστηκαν σε απόλυτα παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά του ματς, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε και άλλες ευκαιρίες μέχρι το ημίωρο.

Εκείνοι που άνοιξαν το σκορ όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να «παγώνει» την ομάδα του Χάβου στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε κακή εικόνα και δύσκολα έδειχνε ότι θα έφτανε έστω στην ισοφάριση. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ, με τον Βασιλόγιαννη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 71′.

Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ντάουντα ξεκίνησε την εξαργύρωση της μεταγραφής του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56′ Ταχάρ), Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (60′ Ντουάρτε), Ντίας, Ρόσα, Άλβαρες, Μπαΐροβιτς (73′ Ντάουντα).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος (90’+4 Σασί), Σάλιακας (70′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς (90’+2 Βύντρα), Καραμάνος.

Δείτε τα highlights:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ