Μάντζιος: «Μας αφήνει πικρία το γκολ στο τελευταίο λεπτό»

Μάντζιος: «Μας αφήνει πικρία το γκολ στο τελευταίο λεπτό»

Ο προπονητής της Λαμίας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του από τον Παναιτωλικό.

Μετά το ισόπαλο 1-1 της Λαμίας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του στην επανάληψη, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος, γεγονός που εννοείται ότι αφήνει μία πικρία.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος χρειαζόταν βαθμούς. Ο Παναιτωλικός στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Έκανε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Από εκεί και πέρα, εμείς ισορροπήσαμε το παιχνίδι, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και βρήκαμε το γκολ», είπα αρχικά ο 50χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Είχε κάποια ανούσια υπεροχή ο Παναιτωλικός και δεν μας έκανε καμία φάση.

Αντίθετα, εμείς είχαμε μια ευκαιρία να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, που σίγουρα μας αφήνει μια πικρία. Κυρίως για το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Συνεχίζουμε! Πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ