ΠΑΟΚ: Κερδίζει και περιμένει το «θαύμα»

ΠΑΟΚ: Κερδίζει και περιμένει το «θαύμα»

Ο ΠΑΟΚ, καλείται να περάσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και στη συνέχεια να περιμένει το «θαύμα» στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει απόψε τον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα (18:00) με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το πρωτάθλημα έχει μπει σε ένα κομβικό σημείο και κάθε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη ίσως αποδειχθεί μοιραίο για τη συνέχεια.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σίγουρα το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Αυτό που χρειάζεται να δείξουν οι ποδοσφαιριστές είναι προσήλωση στον στόχο τους. Με νίκη ο ΠΑΟΚ σκαρφαλώνει στην κορυφή περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση τουτ πρωτοπόρου Ολυμπιακού κόντρα στο συμπολίτη Άρη.

Ο Φερέιρα μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 παικτών που συμμετέχουν στην αποστολή, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο νεαρός Αντώνης Γαϊτανίδης. Εκτός έμεινε ο Μπίσεσβαρ που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί που αποκλείστηκαν για προληπτικούς λόγους. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Γαίτανίδης.

Σε ότι έχει να κάνει με την πιθανή ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Αμπέλ Φερέιρα, ο Ζίβκοβιτς προορίζεται ως βασικός τερματοφύλακας, ο Μάτος για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ροντρίγο για το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να παίξουν οι Ινγκασον και Βαρέλα. Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πέλκας, αριστερά ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Λημνιός, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Σφιντέρσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ