Ο Αγιούμπ έρχεται  Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (pic, vids)

Ο Αγιούμπ έρχεται Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (pic, vids)

Οι Ολλανδοί αποκαλύπτουν ότι η Φέγενορντ αφήνει τον Γιασίν Αγιούμπ να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να κλείσει στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις μεταγραφές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής «AD Sportwereld», οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γιασίν Αγιούμπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ολλανδούς, ο 25χρονος μέσος, βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Αθήνα, με σκοπό να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Καθώς, όπως αναφέρεται, δεν βρίσκεται στα πλανα του προπονητή της Φέγενοορντ, Ντικ Αντβοκατ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα του Ρότερνταμ, ωστόσο σε αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει χρησιμοποιηθεί (16 πέρυσι, 3 φέτος), έχει μπει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά με τη φανέλα της Φέγενοορντ έχει 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται από το transfermarkt.de στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, μπορεί ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός να μην έχει «πιάσει» στη νυν ομάδα του, ωστόσο αποτελεί θρύλο για την Ουτρέχτη. Με τη φανέλα της πρώην ομάδας του έως το καλοκαίρι του 2018, «έγραψε» συνολικά 172 συμμετοχές, 23 γκολ και 36 ασίστ. Και παράλληλα κέρδισε και την κλήση του στην εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγιούμπ είναι κλασική περίπτωση «πολυεργαλείου». Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα, αλλά και στην αριστερή πλευρά ως αριστερός χαφ. Οταν ξεκινούσε την καριέρα του στην Ολλανδία θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας, με πάνω από 20 συμμετοχές.

https://twitter.com/MikosGouka/status/1218803988117716992?s=20

Το συμβόλαιό του με τη Φέγενοορντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο η ολλανδική ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη, ακόμη και να τον αφήσει ελεύθερο, εάν βρεθεί μια σωστή φόρμουλα. Εξάλλου και η ίδια ως ελεύθερο τον απέκτησε πριν από ενάμιση χρόνο.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί ότι ο Αγιούμπ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον εν δυνάμει… αντικαταστάτη του Ζαχίντ, εάν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να διατηρήσει τον Πακιστανό μέσο στο ρόστερ του μετά το καλοκαίρι. Εξάλλου, ο 25χρονς (06/03/1994) Αγιούμπ, θεωρείται παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί και να αποτελέσει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το Τριφύλλι.

https://www.youtube.com/watch?v=uK9DJ3MX5-s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ