Δυο γκολ και πολλά κέφια ο Τζούρτζεβιτς

Δυο γκολ και πολλά κέφια ο Τζούρτζεβιτς

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς πέτυχε δύο γκολ στο φιλικό ματς απέναντι στην ομάδα Νέων, το οποίο έληξε ισόπαλο (4-4). Καλή εικόνα και γκολ από τον Οτζίτζα

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν ο παίκτης που έδειξε να έχει πολλά κέφια, στο φιλικό παιχνίδι ων ερυθρόλευκων απέναντι στην ομάδα Νέων του συλλόγου, το οποίο έγινε το πρωί στου Ρέντη. Το ματς ήταν προπονητικού χαρακτήρα κάτι που άλλωστε φαίνεται και από το τελικό σκορ (4-4) με τον Σέρβο στράικερ πάντως να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο νεαρός επιθετικός της σημείωσε δύο από τα τέσσερα γκολ της πρώτης ομάδας και ο Τάκης Λεμονής είδε με ικανοποίηση την πολύ καλή εμφάνιση του 23χρονου σέντερ φορ. Ο Τζούρτζεβιτς είχε διάθεση, σωστές κινήσεις και καλά τελειώματα, κάτι που άρεσε πολύ στον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος. Τα άλλα δύο γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν ο Κούτρης και ο Οτζίτζα.

Η εντεκάδα που επέλεξε ο Λεμονής στο πρώτο ημίχρονο ήταν Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Βούκοβιτς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Οτζίτζα, Πάρντο, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των ερυθρόλευκων έκανε πολλές αλλαγές, χρησιμοποιώντας και τους άλλους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Ο Σισέ τελικά δεν αγωνίστηκε παρά το ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, καθώς ο Λεμονής δεν ήθελε να ρισκάρει ενώ και ο Σεμπά έμεινε εκτός, λόγω μικροενοχλήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ