Τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας στην Τούμπα (vids)

Τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας στην Τούμπα (vids)

Οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ και λίγο αργότερα σε χέρι του Σβιντέρσκι, αλλά ο Σκουλάς και στις δύο περιπτώσεις έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το παράξενο θα ήταν να έδινε κάτι άλλο...

Δύο πέναλτι ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αλλά ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς αρνήθηκε και στις δύο περιπτώσεις να δείξει την άσπρη βούλα.

Στην πρώτη φάση οι Αρκάδες ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάγκλας Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πήγε να διώξει την μπάλα, αλλά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του και τον γκρέμισε. Ο διαιτητής, Σκουλάς, είδε ο ίδιος τη φάση στην οθόνη και λίγο αργότερα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μια φάση, στην οποία φαίνεται ότι το μαρκάρισμα του Αουγκούστο ήταν αντικανονικό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας ζήτησε και πάλι πέναλτι. Ο Μίσιτς έδιωξε με κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σβιντέρσκι, αλλά και πάλι ο Σκουλάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν πήγε καν στο VAR. Άλλη μια ομάδα, που έχει φριχτά παράπονα σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το παράξενο θα ήταν το VAR και ο Σκουλάς, που τον έβγαλε με το έτσι θέλω από το… ψυγείο ο Περέιρα, να έδιναν κάτι διαφορετικό στις παραπάνω φάσεις.

Δείτε τις δύο φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ