ΠΑΟΚ: Απομένουν τα τυπικά για Σοάρες

ΠΑΟΚ: Απομένουν τα τυπικά για Σοάρες

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις με την Γκιμαράες για τον ερχομό του Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ράφα Σοάρες, από την Γκιμαράες, προκειμένου 24χρονος ποδοσφαιριστής να δώσει λύσεις στην ομάδα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το κενό της απουσίας του Δημήτρη Γιαννούλη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καλύφθηκε με την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην άμυνα, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση.

Αυτός, όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr, είναι ο Σοάρες με τους Θεσσαλονικείς να εντείνουν τις επαφές τους με την Πορτογαλική ομάδα για να αποκτηθεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες με τη μορφή του δανεισμού (λόγω του FFP) μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο Σοάρες τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκιμαράες στην Πορτογαλία, έχοντας δύο ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, ενώ έχει περάσει και από την Φούλαμ.

Πριν από τρία καλοκαίρια (2017) είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παραμείνει στην Πόρτο. Στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Σάντα Κλάρα, ο Ράφα Σοάρες πέρασε στις καθυστερήσεις του αγώνα στη θέση του Έντουαρντς, ως αριστερό εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ