Ποντένσε στο Ρέντη: «Με θέλει πολύ η Γουλβς…»

Ποντένσε στο Ρέντη: «Με θέλει πολύ η Γουλβς…»

Ο Ποντένσε επιβεβαίωσε την τρελή πρόταση των 25.000.000 λιρών που έφτασε στον Ολυμπιακό και... προανήγγειλε τη συμφωνία με τη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο Ζόρζε Μέντες είχε προτάσεις για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Μάλιστα, to10.gr είχε αποκαλύψει τη δέσμευση του κορυφαίου ατζέντη στον κόσμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι θα έφερνε πρόταση 30.000.000 ευρώ για τον πελάτη του. Και τήρησε τον λόγο του. Καθώς ο Ολυμπιακός δέχθηκε επίσημη πρόταση ύψους 25.000.000 λιρών για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Που σε ευρώ μεταφράζεται σε περίπου 29.000.000 ευρώ.

Την πρόταση για τον Ποντένσε επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για τη μυθική προσφορά που έφτασε στον Ολυμπιακό από τους «Λύκους»«, αλλά και για το γεγονός ότι η Γουλβς θέλει πάρα πολύ να τον αποκτήσει. Μάλιστα, ουσιαστικά προανήγγειλε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα.

Προς το παρόν, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, αλλά καθίσταται σαφές πως από τη στιγμή που έχουν πέσει στο τραπέζι τέτοιοι αριθμοί, είναι άνευ ουσίας να συζητάμε εάν πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση ή όχι. Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Και ό,τι ζήτησει ο Πέδρο Μαρτίνς, θα γίνει πράξη.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για μεταγραφικής φύσεως θέματα. Και όπως φαίνεται, η παραχώρηση του Ποντένσε ήταν ένα από τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ