Η προπαγάνδα της… RFA «οργιάζει» για την Ξάνθη

Η προπαγάνδα της… RFA «οργιάζει» για την Ξάνθη

Το άσπρο – μαύρο κάνουν τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ για να παραπληροφορήσουν γύρω από την υπόθεση της Ξάνθης. Όλως τυχαίως… μπερδεύουν την Επιτροπή Αδειοδότησης της «δικιάς τους» ΕΠΟ με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Είναι τουλάχιστον φιλότιμη η προσπάθεια που κάνουν τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ της… εξυγίανσης, της RFA και όλων των εταιρειών της οικογενείας του «πατριάρχη» για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ της Ξάνθης με στόχο να την σώσουν. Όχι γιατί είναι «δικιάς τους» αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αφού λοιπόν ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος άλλαξε τρία μέλη της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ γίνεται δουλίτσα ώστε από εκεί η Ξάνθη να την γλιτώσει με ένα πρόστιμο 150 με 200 χιλιάδες ευρώ. Ο Καλπαζίδης έχει λεφτά…

Παρότι η βαρύτερη ποινή είναι το -6 και η απαγόρευση μεταγραφών, «μαγειρεύεται» το πρόστιμο.

Και αφού η «δικιάς μας» επιτροπή κάνει ότι θέλει το «αφεντικό» βγαίνουν δεξιά και αριστερά τα «παπαγαλάκια» της… εξυγίανσης και λένε πως αυτή η απόφαση είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τελείωσε το θέμα, η Ξάνθη την γλίτωσε.

Είναι στα πλαίσια του… πόση αλήθεια αντέχεις και αυτό, καθώς η πραγματική αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με την προπαγάνδα που πλασάρουν τα ΜΜΕ της οικογενείας Σαββίδη.

Άλλη αρμοδιότητα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, άλλη και σημαντικότερη αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Καμία απολύτως δέσμευση δεν υπάρχει και το… πρωτάθλημα να απονείμει η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ στην Ξάνθη.

Η ΕΕΑ είναι αυτή που αποφασίζει και ελέγχει αν παράβαση του νόμου και ο νόμος προβλέπει υποβιβασμό αν δεν έχεις δηλώσει μέσα σε 10 μέρες την μεταβίβαση μετοχών, όπως συνέβη και παραδέχθηκαν στην εκδίκαση και οι δικηγόροι της Ξάνθης.

Άρα καλό το παραμύθι (ένα ακόμη) αλλά δεν έχει δράκο (για μια ακόμη φορά…).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ