«Σφήνα» της Γουότφορντ για Τσιμίκα!

«Σφήνα» της Γουότφορντ για Τσιμίκα!

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Γουότφορντ έχει μπει γερά στο κόλπο για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα και πως είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, όντας κομβικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο Έλληνας μπακ έχει «εκτοξεύσει» την αξία του τους τελευταίους μήνες και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Νάπολι είναι η ομάδα που θέλει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον Τσιμίκα, έχοντας καταθέσει και πρόταση στον Ολυμπιακό. Οι «παρτενοπέι» παρακολουθούν καιρό τον 23χρονο αριστερό μπακ και ο Τζενάρο Γκατούζο τον είχε στην κορυφή της λίστας του μέχρι πριν μερικές μέρες.

Ο Τσιμίκας θεωρούνταν ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Γκουλάμ στην αριστερή πλευρά της Νάπολι και οι Ιταλοί ήταν έτοιμοι να προσφέρουν στους ερυθρόλευκους πάνω από 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ανταγωνισμός για τον διεθνή αμυντικό, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Γουότφορντ είναι αυτή που έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Έλληνα μπακ και που προσπαθεί να τον «κλέψει» από τους Ναπολιτάνους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, έχει κάνει γερό μπάσιμο τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η αγγλική ομάδα θέλει έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού, διότι ο Χοσέ Χολέμπας διανύει μια πολύ μέτρια σεζόν. Μάλιστα τονίζουν ότι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν ο Φαουζί Γκουλάμ της Νάπολι, αλλά τελικά η περίπτωση του δεν προχωράει. Η Γουότφορντ συζητάει με τη ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Αλγερινού, αλλά δεν προσφέρει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και οι παρτενοπέι θέλουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η Γουότφορντ κοιτάζει αλλού και ο Τσιμίκας είναι ψηλά στη λίστα της. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 10 εκατ. ευρώ εφόσον αποφασίσει να κινηθεί για τον Έλληνα μπακ.

Όσον αφορά τη Νάπολι, εκείνη ξεκάθαρα σκοπεύει να κινηθεί για τον Τσιμίκα, μόνο σε περίπτωση που φύγει τον Γενάρη ο Γκουλάμ. Ειδάλλως θα πορευτούν με τον Αλγερινό μπακ μέχρι το καλοκαίρι. Η Γουότφορντ πέρα από τον Τσιμίκα, κοιτάζει και το Χασάν Καμαρά της Ρεμς, όμως ο Έλληνας είναι ο βασικός στόχος.

Από την άλλη η Νάπολι θέλει τον Τσιμίκα, ενώ θέλει να αποχωρήσει και ο Γκουλάμ, κάτι που δεν είναι και εύκολο. Τις τελευταίες μέρες όπως αναφέρουν και στην Ιταλία, η υπόθεση Τσιμίκα – Νάπολι έχει «κολλήσει» και οι παρτενοπέι έχουν και τον Λεονάρντο Κούτρη στη λίστα τους.

Ακόμα, το ιταλικό ρεπορτάζ γράφει ότι ο Ολυμπιακός στις επαφές με τη Νάπολι κοστολογούσε τον Τσιμίκα μεταξύ 12 και 16 εκατομμυρίων ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ενώ στην Ιταλία γίνεται λόγος και για τις καλές σχέσεις των ερυθρόλευκων με τη Γουότφορντ από τη μεταγραφή του Χολέμπας πριν μερικά χρόνια, που κι αυτή μπορεί να παίξει τον ρόλο της.

Τέλος είναι σημαντικό ότι διευκρινίζεται πως ο Τσιμίκας δεν πιέζει για να πάρει μεταγραφή και πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ