Σβιντέρσκι: «Καμία επαφή για την Εθνική, αν με θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου»

Σβιντέρσκι: «Καμία επαφή για την Εθνική, αν με θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου»

Ο στράικερ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, ούτε με κάποιον άλλον από την πολωνική ομοσπονδία.

Το βράδυ της Δευτέρας (20/1) υπήρξαν δημοσιεύματα στην Πολωνία, τα οποία ζητούσαν από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, να συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις του τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου, πάντως, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε ότι ακόμα δεν είχε υπάρξει καμία επαφή με τον έμπειρο τεχνικό, ούτε με κάποιον άλλον από την πολωνική ομοσπονδία.

Μάλιστα, τόνισε ότι αν ο Γέρζι Μπρζέτσεκ τον θέλει στην ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ επισήμανε ότι μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και στα άκρα, προκειμένου να βρει θέση στην εθνική ομάδα, όπου κυριαρχεί φυσικά ο «killer» της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή, η Εθνική είναι πιο μακριά απ’ ότι κοντά αυτή τη στιγμή. Άμα ο προπονητής με θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο Σφιντέρσκι αγωνίζεται πλέον στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην Γιαγκελόνια αγωνιζόταν στα άκρα: «Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, μπορώ να αγωνιστώ τόσο στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, οπότε δεν είναι πρόβλημα αυτό για την Εθνική, καθώς οποιοσδήποτε θα ήθελε να αγωνιστεί με το εθνόσημο σε οποιαδήποτε θέση!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ