Η παραδοχή της αποτυχίας της «εξυγίανσης» και το 11 εναντίον 15

Η παραδοχή της αποτυχίας της «εξυγίανσης» και το 11 εναντίον 15

Ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο θα βρει μπροστά του μια καλή ομάδα σε μια δυνατή έδρα που πέρσι τον «τιμώρησε». Θα βρει βεβαίως απέναντι του και την… εξυγίανση που ουσιαστικά με την συνάντηση των 4 παραδέχεται την αποτυχία της.

Την ώρα που θα γίνεται η σέντρα στο Ηράκλειο, λογικά θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των 4 στη «Μεγάλη Βρετανία» με τους ξένους αξιωματούχους και τον Αυγενάκη. Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει μια ακόμη «μάχη» απέναντι σε όλους και σε όλα για να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει, την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, θα συζητούν οι ιδιοκτήτες των ομάδων για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου που όλως τυχαίως συμβαίνει στα χρόνια που… πήραμε τις Κυριακές μας πίσω.

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα ανάγκασε ουσιαστικά όλο τον κόσμο, από τους ευρωπαίους έως και τους… εξυγιαντές να κάτσουν στο τραπέζι παραδεχόμενοι την πλήρη αποτυχία τους!
Την αποτυχία της… εξυγίανσης. Με στοιχεία, αποδείξεις και νομιμότητα ο Ολυμπιακός έβγαλε στον «αφρό» τα σκάνδαλα της… εξυγίανσης. Αρκεί αυτό;

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα κάθε αγωνιστική πλέον το «σύστημα» έχει λυσσάξει. Ίσως γιατί βλέπει το τέλος του, ίσως γιατί στέλνει μηνύματα πως δεν θα πέσει εύκολα. Και έτσι κάθε αγωνιστική ο Ολυμπιακός βλέπει αποφάσεις λανθασμένες (sic) εις βάρος του και την ίδια ώρα όλα υπέρ του ΠΑΟΚ. Όλα τα λάθη (sic) των διαιτητών.

Το «σύστημα» βρυχάται όπως και με τον ορισμό του Σκουλά στο VAR στο Ηράκλειο για να τον… επιβραβεύσει που την Κυριακή δεν έδωσε το πέναλτι στον Αστέρα για να κάνει το 1-1 στην Τούμπα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και απέναντι σε μια καλή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα που πέρσι ηττήθηκε, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς οφείλει να βρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, μόνο και καλύτερο.

Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν ξανά, όπως συνηθίζεται, ο Ολυμπιακός χρειαστεί να παίζει εναντίον 15, και την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η περιβόητη συνάντηση.

Είναι αλήθεια πως τα δύο εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ είναι η ευκαιρία του «συστήματος» για να ρίξει από την κορυφή τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά μόνο με δύο νίκες θα παραμείνει καθώς ο ΠΑΟΚ έχει Λαμία (έξω) και Βόλο μέσα.

Αν θα τα καταφέρει; Συνήθως δεν τα καταφέρνει για αυτό και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος μετά από όλα όσα έχουν συμβεί και φέτος στο πρωτάθλημα.

Τόσο σοβαρά που οδήγησαν ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ αλλά και τους ιδιοκτήτες των τριών άλλων ΠΑΕ που κάποτε ενωμένες έσυραν τον χορό της εξυγίανσης να κάτσουν στο τραπέζι παραδεχόμενοι την ήττα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ