Με την… ασφάλεια των γκολ

Με την… ασφάλεια των γκολ

Ο... Καμμένος επιστρέφει με εμβόλιμη σε Ελλάδα και Αγγλία και φυσικά Κύπελλο Ιταλίας, όπου δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στα γκολ.

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές ήταν πάντοτε από τις πιο όμορφες για στοιχηματισμό. Μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και κυρίως τα τεράστια κουπόνια, ήταν η απόλυτη λύτρωση για τους απανταχού λάτρεις για να περάσουν ξένοιαστα μια Τετάρτη ή μια Πέμπτη ρε παιδί μου.

Η σημερινή λοιπόν είναι η πρώτη ελληνική εμβόλιμη με τέσσερα παιχνίδια και μάλιστα δεν «παίζει» μόνη της διότι έχει πρωτάθλημα στην Αγγλία και Κύπελλα σε Ισπανία και Ιταλία. Γεμάτο κουπόνι λοιπόν αλλά και ρισκαδόρικο για αυτό και θα κινηθούμε με γκολ και όχι με σημεία.

Η σημερινή πρόταση του… Καμμένου λοιπόν είναι μια τριαδούλα που στα μάτια μου φαντάζει ιδανική για να πληρωθεί κανείς. αρχή θα γίνει από την Ελλάδα και το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δυο με τους φιλοξενούμενους του Μαρτίνς να «καίγονται» για τρίποντο για να μείνουν στην κορυφή.

Όμως και ο ΟΦΗ θέλει την εξάδα και δεν πάει πίσω στην ανάγκη για συγκομιδή βαθμών. Η λογική λέει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που βάση ποιότητας η μπίλια θα κάτσει στο διπλό αλλά θα το αποφύγουμε. Πρώτη επιλογή το over 2.5 με τις δυο ομάδες να έχουν προηγούμενα και τον Ολυμπιακό να θέλει να ρεφάρει και την περσινή ήττα. Η απόδοση γοητευτική πάνω από 1.80 οπότε θα το προτιμήσουμε.

Από εκεί και πέρα, σε ανάλογο κλίμα θα κινηθούμε με την εμβόλιμη στην Αγγλία, με το ματς της Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ να είναι κομβικό. Συνήθως οι κόκκινοι διάβολοι μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια τους εντός έδρας, αλλά συνήθως δέχονται και γκολ. Στο 1.90 παρακαλώ το over 2.5, στο 1.80 το goal/goal ότι και να διαλέξετε δύσκολα θα σπάσει.

Τέλος κλείνουμε με ακόμα ένα ενδιαφέρον ματς από την Premier, αυτό της εντυπωσιακής φέτος Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ. Σε καλό φεγγάρι και οι δυο με τις αλεπούδες να σκοράρουν παντού σχεδόν, ενώ τα σφυριά επί Μόγες έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις. Είναι καλή ομάδα και σκοράρει πιο εύκολα με τον Σκωτσέζο στο πάγκο, για αυτό κι εκεί θα πάμε στο goal/goal που ξεπερνάει το 1.70 σε απόδοση και που δύσκολα θα χαλάσει. Στη σούμα βγαίνει μια πολύ καλή απόδοση με μια τριαδούλα στο 5.8!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ