Έφτασε στο «Μεγάλη Βρετανία» ο Σαββίδης

Έφτασε στο «Μεγάλη Βρετανία» ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πρώτος από τους τέσσερις ιδιοκτήτες των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» είναι όλα τα βλέμματα του κόσμου για τη μεγάλη συνάντησης των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η πολυσυζητημένη συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο Ιβάν Σαββίδης μάλιστα είναι ο πρώτος από τους τέσσερις ιδιοκτήτες των Big 4 που έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνιση του περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την έναρξη της κρίσιμης συνάντησης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σαββίδης έφτασε περπατώντας στο ξενοδοχείο, καθώς τα γραφεία του βρίσκονται απέναντι ακριβώς. Στο πλευρό του ήταν και ο μεταφραστής του ενόψει της συνάντησης, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σε λίγα λεπτά και να επιστρέψει αργότερα για τη συνάντηση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ