Έφτασε στο «Μεγάλη Βρετανία» ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πρώτος από τους τέσσερις ιδιοκτήτες των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.


Έφτασε στο «Μεγάλη Βρετανία» ο Σαββίδης | to10.gr

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» είναι όλα τα βλέμματα του κόσμου για τη μεγάλη συνάντησης των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η πολυσυζητημένη συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.

Τι τρέμουν στον ΠΑΟΚ μετά το άκυρο του ΣτΕ

Ο Ιβάν Σαββίδης μάλιστα είναι ο πρώτος από τους τέσσερις ιδιοκτήτες των Big 4 που έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνιση του περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την έναρξη της κρίσιμης συνάντησης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σαββίδης έφτασε περπατώντας στο ξενοδοχείο, καθώς τα γραφεία του βρίσκονται απέναντι ακριβώς. Στο πλευρό του ήταν και ο μεταφραστής του ενόψει της συνάντησης, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σε λίγα λεπτά και να επιστρέψει αργότερα για τη συνάντηση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων της Super League.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο