ΠΑΟΚ : Εκτός με Λαμία οι Ελ Καντουρί και Στοχ, ατομικό ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ : Εκτός με Λαμία οι Ελ Καντουρί και Στοχ, ατομικό ο Ζαμπά

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή ενόψει της Λαμίας, αφήνοντας εκτός Ελ Κανοτυρί και Στοχ. Ατομικό έκανε ο Ζαμπά.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει της αυριανής (23/1, 19:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του «δικεφάλου του βορρά» ο Αμπέλ Φερέιρα ασχολήθηκε κυρίως με την επιθετική ανάπτυξη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λαμία.

Εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί (κρίθηκε ανέτοιμος) και ο Μίροσλαβ Στοχ (ταλαιπωρείται από ίωση), ενώ  ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους ποδοσφαιριστές μερικά ακόμα πράγματα τακτικής φύσεως, που είχαν να κάνουν κυρίως με το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ , που έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.

Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη στη Φθιώτιδα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Ροντρίγκο , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ