Φερέιρα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως η ομάδα του πρέπει να είναι προετοιμασμένη για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης.


Φερέιρα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης» | to10.gr

Στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, ο Πορτογάλος στάθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στο σύλλογο της Φθιώτιδας, κάνοντας παράλληλα σαφές πως οι παίκτες του πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης.

Ο… ποιητής Φορτούνης ξαναβρήκε την έμπνευσή του

Αναλυτικά μίλησε:

Για την Λαμία και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε τα ίδια επίπεδα θέλησης και μαχητικότητας με τον αντίπαλο μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσουμε» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ίδια επίπεδα επιθετικότητα και εξυπνάδα για να κάνουμε ό,τι ζητά το παιχνίδι από εμάς. Η Λαμία είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα, μια ομάδα που μπαίνει σε κάθε μονομαχία λες και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστική νοοτροπία».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Από Olympiacos Made in USA, σε Olympiacos Made in Euroleague

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο