Φερέιρα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης»

Φερέιρα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως η ομάδα του πρέπει να είναι προετοιμασμένη για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης.

Στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, ο Πορτογάλος στάθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στο σύλλογο της Φθιώτιδας, κάνοντας παράλληλα σαφές πως οι παίκτες του πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την Λαμία και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε τα ίδια επίπεδα θέλησης και μαχητικότητας με τον αντίπαλο μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλής έντασης και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσουμε» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ίδια επίπεδα επιθετικότητα και εξυπνάδα για να κάνουμε ό,τι ζητά το παιχνίδι από εμάς. Η Λαμία είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα, μια ομάδα που μπαίνει σε κάθε μονομαχία λες και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστική νοοτροπία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ