Επίσημα στον ΟΦΗ ο Βαφέας

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Βαφέας

Την απόκτηση του Νίκου Βαφέα ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον 22χρονο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Ηράκλειο μέχρι το 2022.

Μεταγραφών συνέχεια στον ΟΦΗ, με την ομάδα της Κρήτης να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Νίκου Βαφέα.

Έπειτα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ζοάο Βίκτορ, οι «μελανόλευκοι» προχώρησαν άμεσα και στην υλοποίηση της μεταγραφής του 22χρονου πρώην άσου του Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο 2,5 διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βαφέα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Νίκος Βαφέας, ο οποίος είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, άρχισε την επαγγελματική του πορεία από τον Αίαντα Ευόσμου.

Τον Ιούλιο του 2013 αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦΗ για έξι μήνες, διάστημα κατά το οποίο φόρεσε την φανέλα της ομάδας σε 14 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ.

Μετά τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στον Απόλλωνα, με τον οποίο αγωνίστηκε συνολικά σε 25 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πέτυχε 2 γκολ.

Ο 22χρονος αμυντικός έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα U21.

Νίκο, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ