Προπονητής Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης μας!»

Προπονητής Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης μας!»

Ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ τονίζει ότι δεν υπολογίζει πλέον στον Αραούχο, καθώς ο Αργεντινός είναι «ξένο σώμα» της ομάδας.

Μπορεί στην ΑΕΚ να τονίζουν ότι θα ασχοληθούν με τον Αραούχο μόνο εάν προκύψει θέμα πώλησης του Ολιβέιρα, αλλά τα σενάρια «φουντώνουν» έπειτα από τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ.

«Η υπόθεσή του θα τελειώσει σύντομα. Δεν υπολογίζω πλέον τον Αραούχο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Δεν είναι πλέον παίκτης της Λας Πάλμας. Μόνο στα χαρτιά παραμένει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 57χρονος τεχνικός με αποτέλεσμα στην Ισπανία να σημειώνουν ότι η υπόθεση του «Τσίνο» σχετίζεται με την μεταγραφή του στην Ένωση.

Όπως σχολιάζεται χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ των Κανάριων Νήσων, «ο Αραούχο πλέον ασχολείται μόνο με το πως θα επιταχύνει την επιστροφή του στην ΑΕΚ η οποία θα τον αποκτήσει με 3 εκατ. ευρώ».

Την πώληση του Αραούχο επίσης είχε επιβεβαιώσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, με δηλώσεις του, και μένει να επιβεβαιωθεί εάν όλα αυτά ευσταθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ