ΑΕΚ: Υποψήφιος για αντι-Ολιβέιρα ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Υποψήφιος για αντι-Ολιβέιρα ο Αραούχο!

Αν ο Νέλσον Ολιβέιρα πωληθεί, στην ΑΕΚ έχουν μέσα στους βασικούς υποψήφιους για αντικαταστάτη του Πορτογάλου τον Σέρχιο Αραούχο. Τι λέει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας...

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο είναι κάτι σαν αυτό του Νάτσο Σκόκο για την ΑΕΚ. «Καψούρα» των οπαδών της ομάδας που σε κάθε μεταγραφική περίοδο ονειρεύονται να τον ξαναδούν στα κιτρινόμαυρα. Κι αν τα χρόνια για τον δεύτερο έχουν πλέον περάσει και η επιστροφή του μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα ποτέ, για τον 28χρονο επιθετικό της Λας Πάλμας, πάντα υπάρχει η προσδοκία.

Έτσι και τώρα που η Γουλβς φαίνεται να πρεσάρει την ΑΕΚ για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα (οι Άγγλοι φέρονται να δίνουν γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ με την ΑΕΚ να μην συζητάει για ποσό μικρότερο από την ρήτρα των 6,5), η περίπτωση του Αραούχο έρχεται στο προσκήνιο. Ο αγαπημένος των οπαδών της Ένωση είναι μια από τις λύσεις που ξεχωρίζει ο Ίλια Ίβιτς αν χρειαστεί να βγει στην αγορά τώρα για επιθετικό.

Ο Αραούχο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ομάδα των Κανάριων Νήσων, πριν λίγες μέρες είχε φτάσει πολύ κοντά στην Αλ Ουάχτα του Μανόλο Χιμένεθ αλλά τελικά η μεταγραφή χάλασε. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως έχει ξακαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου του ότι θέλει να φύγει με τον πρόεδρο της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραμίρεθ: «Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα. Ομως άλλαξαν τα δεδομένα σε κάποια πράγματα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ήταν να πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Δεν θα δεχθούμε αυτή τη διαπραγμάτευση. Τελικά τον πουλήσαμε σε άλλη ομάδα, την οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι πώληση».

Πάντως ο Αραούχο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε σχεδόν τρεις μήνες εκτός φέτος και έχει καταγράψει μόλις έξι συμμετοχές το τελευταίο διάστημα που επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λας Πάλμας. Αν βέβαια τελικά τεθεί θέμα να επιστρέψει στην ΑΕΚ για τρίτη φορά, αυτό θα γίνει και πάλι με τη μορφή δανεισμού, καθώς τα ποσά που αξιώνει ο Ραμίρεθ είναι απαγορευτικά για την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ