Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού

Οι Ασπρόμαυροι με επίσημη ανακοίνωσή τους επιτέθηκαν στον Ολυμπιακό.

Επίθεση στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Οι Ασπρόμαυροι απάντησαν στην ανακοίνωση των Πειραιωτών, οι οποίοι έκαναν λόγο για «στημένο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο γηγενής υπόδικος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Βαγγέλης Μαρινάκης – κατηγορούμενος για τον μισό ποινικό κώδικα- ως είθισται βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και στον ύπνο του.

Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πίσω από την τεχνική βλάβη του VAR (προφανώς μέσω κάποιου χάκερ) κι επίσης ανακάλυψε ότι ο Μάτος ήταν σε θέση οφσάιντ!!!

Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μη γίνει αυτό το παιχνίδι.

Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας!!!

Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογική τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο.

Υ.Γ. Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου «Ρώσου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ