«Ολοκληρώνεται του Χασάν στον Ολυμπιακό»

«Ολοκληρώνεται του Χασάν στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται έτοιμοι να αποκτήσουν τον Αχμέντ Χασάν λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από το λιμάνι.

Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα για να κάνει δικό του τον Αιγύπτιο στράικερ, ο οποίος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Χασάν τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά, ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στο ρόστερ του, ενώ μαζί με τον Ελ Αραμπί και τον Γκερέρο θα συνθέσουν μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή.

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρεται πως ο 26χρονος φορ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χασάν θα παραχωρηθεί ως δανεικός στους Πειραιώτες και θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, η οποία θα είναι σε χαμηλότερα επίπεδα από την προηγούμενη, δηλαδή λιγότερα από 3-4 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ