ΠΑΕ Άρης: «Η απόφαση για Ντουρμισάι αποκαθιστά τη νομιμότητα»

ΠΑΕ Άρης: «Η απόφαση για Ντουρμισάι αποκαθιστά τη νομιμότητα»

Η τοποθέτηση των κίτρινων για τη δικαίωσή τους στην υπόθεση του 23χρονου επιθετικού.

Όπως αναμενόταν, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε και επίσημα δεκτή την ακύρωση ανάκλησης του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι.

Η απόφαση μεταφέρθηκε στην ΠΑΕ Άρης σήμερα (24/01) το πρωί και έτσι ο Μίχαελ Ένινγκ έχει κανονικά στη διάθεσή του τον 23χρονο επιθετικό για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (26/01, 5.15 μ.μ.).

Με την εξέλιξη αυτή, οι κίτρινοι μπορούν να κάνουν μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παικτών από την εγχώρια αγορά, καθώς η Ομοσπονδία κατέστησε σαφές πως τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ δεν αφορούν την καινούρια, αφού πρόκειται για δυο διαφορετικές νομικές οντότητες.

Ο Άρης συνεχίζει την προσπάθεια άρσης του μεταγραφικού «ban» της FIFA, με την ΕΠΟ να έχει δεσμευτεί πως θα στείλει φάκελο με τη σημερινή της απόφαση και έγγραφα που δικαιώνουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ για την απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ.

Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του “ban” της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ