Τελικές συζητήσεις για τον Μπενζιά, έφερε προτάσεις Ντιζόν και Νιμ ο ατζέντης του

Τελικές συζητήσεις για τον Μπενζιά, έφερε προτάσεις Ντιζόν και Νιμ ο ατζέντης του

Τα σενάρια για τον Γιασίν Μπενζιά, που θέλει να πάει κάπου όπου θα παίζει, οι επίσημες προτάσεις από Ντιζόν, Νιμ και το πρόβλημα της συζύγου του.

Αμεσα κρίνεται το μέλλον του Γιασίν Μπενζιά στον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπος του Αλγερινού μέσου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, όπως έχει ενημερώσει to10.gr, και συζητάει με τους Ερυθρόλευκους για το τι πρόκειται να συμβεί με τον πελάτη του. Ο Τζιμπρίλ Νιάνγκ φέρεται να μετέφερε και την επίσημη πρόταση της Ντιζόν, αλλά και της Νιμ, ομάδες που ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Γάλλοι πιέζουν, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τον παίκτη το συντομότερο δυνατό, ενώ και ο Μπενζιά φαίνεται να επιθυμεί να βρεθεί σε μια ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και θα μπορέσει να καλύψει το αγωνιστικό κενό έχει, μετά το σχεδόν ανενεργό πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και την περσινή κακή χρονιά στη Φενέρ.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Μπενζιά είναι απολύτως ικανοποιημένη και χαρούμενη στην Ελλάδα. Αλλά και με τον Ολυμπιακό, καθώς τους παρέχονται τα πάντα από τον σύλλογο. Αλλά εκτός αυτού, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, την εμποδίζει να ταξιδέψει για λίγο καιρό. Μάλιστα, ακόμη κι αν ο Μπενζιά φύγει τελικά για την Ντιζόν, η γυναίκα του είναι πιθανό να τον ακολουθήσει μετά από μερικές ημέρες. Όταν θα μπορεί να ταξιδέψει.

Υπενθυμίζουμε ότι Μπενζιά έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακός ως δανεικός για έναν χρόνο από τη Λιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ