«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Στάνκου»

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Στάνκου»

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ δίνει 1,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του επιθετικού της Μπούρσασπορ, Μπόγκνταν Στάνκου

Ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση επιθετικού για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή τον Ιανουάριο και το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Μπόγκνταν Στάνκου. Ο Ρουμάνος επιθετικός της Μπούρσασπορ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ. Ο στράικερ της Μπούρσασπορ έχει αγωνιστεί σε 17 ματς τη φετινή σεζόν κι έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου, εξετάζουν την πρόταση που έχει κάνει η ελληνική ομάδα.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως οι Τούρκοι επισημαίνουν την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του δικέφαλου και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του. Η Μπούρσασπορ είχε αποκτήσει τον Στάνκου από την Γκεντσεμπιρλιγί πριν από ένα χρόνο και οι ετήσιες αμοιβές του είναι ύψους 450.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ