«Τα τυπικά για την επιστροφή του Χασάν στον Ολυμπιακό»

«Τα τυπικά για την επιστροφή του Χασάν στον Ολυμπιακό»

Στον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αχμέτ Χασάν, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι απομένουν γραφειοκρατικά ζητήματα, προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η κατάκτηση ακόμα μία νίκης, αλλά τα μεταγραφικά… τρέχουν, έξι μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αχμέτ Χασάν, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός θα επιστρέψει στο λιμάνι, μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σήμερα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους, αποτελώντας  την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των Ερυθρόλευκων.

Ο Χασάν θα αποκτηθεί και πάλι ως δανεικός από την Μπράγκα, τοποθετώντας και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ενώ να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του 26χρονου φορ με την πορτογαλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ