Παναθηναϊκός: Λάρισα όπως λέμε… Ατρόμητος

Παναθηναϊκός: Λάρισα όπως λέμε… Ατρόμητος

Ο Γιώργος Δώνης θα κάνει μόνο μία αναγκαστική αλλαγή στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο AEL FC Arena.

Στον θεσσαλικό κάμπο δοκιμάζεται σήμερα (25/1, 19:30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και την εδραίωση στην τετράδα της βαθμολογίας. Η Λάρισα είναι σκληροτράχηλη στην έδρα της, διεκδικεί τη συμμετοχή της στα Play Offs και τον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ είχε πετύχει το «διπλό».

Έτσι και αλλιώς κάθε παιχνίδι στο AEL FC Arena έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το σημερινό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θέλει να εξανεμίσει την ορμή που έχει αποκτήσει το τελευταίο δεκαήμερο. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να τη μεγαλώσει εν όψει των δύο συνεχόμενων ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά το τακτικό σκέλος, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, το 4-3-3. Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Χατζηθεοδωρίδης το αριστερό άκρο, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Ινσούα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ανουάρ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ και οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι. Ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει αριστερός εξτρέξ, ο Ζαχίντ δεξιός εξτρέμ και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην επίθεση. Ο Μπουζούκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει 90λεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ