Ο… κίτρινος πυρετός του ΠΑΟΚ

Ο… κίτρινος πυρετός του ΠΑΟΚ

Οι Μίσιτς, Μπίσεσβαρ και Αουγκούστο βρίσκονται στο όριο των καρτών, με τον Βραζιλιάνο να έχει 6 κίτρινες κάρτες και να είναι αντιμέτωπος με ποινή δύο αγωνιστικών!

Χωρίς τους Λέο Μάτος και Τσούμπα Ακπομ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στην Τούμπα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο παίκτες θα εκτίσουν την τιμωρία που έχουν λόγω καρτών.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, στο όριο των καρτών βρίσκονται άλλοι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Γιόζιπ Μίσιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τους άλλους δύο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου έχει αντικρίσει μέχρι τώρα έξι κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και αν δεχθεί μια ακόμη κάρτα θα του επιβληθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών. Αντίθετα, ο Κροάτης χαφ και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής από τρεις κίτρινες κάρτες και αν δεχθούν άλλη μία θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίσιτς μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα έχει παίξει σε 20 αγώνες με 5 γκολ, ο Μπίσεσβαρ έχει χρησιμοποιηθεί σε 16 παιχνίδια με 1 γκολ, ενώ ο Ντάγκλας Αουγκούστο έχει φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου σε 14 παιχνίδια.

Τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ποντάρουν πολλά πάνω τους, προκειμένου ο Δικέφαλος να πετύχει τους στόχους του στη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ