Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Με τον Σισέ αντί του Σεμέδο και τους γνωστούς… 10 στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ (19:30), για να παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από τι θα συμβεί στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τη θέση του Πορτογάλου στόπερ, όπως είχατε ενημερωθεί από το «10», παίρνει ο Σισέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ θα είναι οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Απαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την αναμέτρηση με την Ενωση και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ