Ολυμπιακός: Με Σισέ και τους… γνωστούς «10» στο ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός: Με Σισέ και τους… γνωστούς «10» στο ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει το χρίσμα στον Πάπε Σισέ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δίδυμο με τον Μπα στην άμυνα. Ποιοι μένουν εκτός 18άδας.

Η ανόητη αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δημιούργησε μία νέα συνθήκη στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Και μάλιστα πριν από ένα κομβικής σημασίας ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ. Το τελευταίο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων πριν την Τούμπα (23/02). Ένα παιχνίδι από εκείνα που, εάν τα κερδίσεις, «παίρνεις» πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ο Σεμέδο δεν ήταν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους, το δίλημμα για τον παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα, ήταν… μεγάλο. Ή καλύτερα… διπλό. Καθώς από τη στιγμή που ο Γιασίν Μεριά έμεινε εκτός νυμφώνος και έχει μείνει τελευταίος στην εσωτερική επετηρίδα των στόπερ, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σεμέδο ήταν δύο: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάπε Αμπού Σισέ.

Ο πρώτος έπαιξε κόντρα στην Καλαμάτα (08/01) το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά τις 18 Δεκεμβρίου (σ.σ. εντός με Λάρισα). Ο δεύτερος, αφού έμεινε από 4 μήνες εκτός δράσης, λόγω προβλήματος υγείας (σ.σ. τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2019, με τον Βόλο στις 14/09/2019), αγωνίστηκε 90λεπτα και στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καλαμάτα (08-15/01/2020).

Στις προπονήσεις που ακολούθησαν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, λοιπόν, ο Πεδρο Μαρτίνς έπρεπε να αποφασίσει ποια ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα της αρχικής 11άδας στον Σισέ.

Ο Μαρτίνς «έδειξε» τις προθέσεις του, τόσο στην προπόνηση του Σαββάτου, όσο και στο σημερινό ξεμούδιασμα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου τοποθέτησε τον Σισέ στη «βασική» ομάδα, ως παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα. Με τους δύο Σενεγαλέζους στόπερ να αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο στη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Και θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τους… γνωστούς «10» από την 11άδα που χρησιμοποιούσε στα τελευταία παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με την εξής σύνθεση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα και Τσιμίκας στην άμυνα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης θα είναι η 3άδα της μεσαίας γραμμής οι Μασούρας, Βαλμπουενά στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, από την 21μελή αποστολή που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Μαρτίνς, στην τελική 18άδα αναμένεται να μην βρίσκονται ο νεαρός γκολκίπερ Τζολάκης, ένας ακραίος μπακ (πιθανότατα ο Τοροσίδης) και ένας μεσοεπιθετικός. Με τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη να διεκδικούν μία θέση στην αποστολή και τον πρώτο να είναι το μεγάλο φαβορί. Οσο για τον Ποντένσε; Αναλόγως την εξέλιξη του αγώνα, θα αποφασιστεί πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ