Εσίτι: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στα θέλω του προπονητή μας» (vid)

Εσίτι: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στα θέλω του προπονητή μας» (vid)

Ο Άντερσον Εσίτι ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Βόλου κατέθεσε τις απόψεις του υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Δευτέρας (27/1).

Ο Νιγηριανός μέσος του Δικεφάλου Άντερσον Εσίτι μίλησε στο PAOK TV για τα οφέλη από τη νίκη της περασμένης Πέμπτης στην Λαμία, τη συνέχεια με τα δύσκολα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά.

Αρχικά μίλησε για τη νίκη απέναντι στη Λαμία λέγοντας τα εξής: «Ήταν ένας αγώνας που βασίστηκε στη δύναμη και διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ σημαντικό ότι αγωνιστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δώσαμε ό,τι χρειαζόταν στον αγώνα. Είχε πολλές μεγάλες μπαλιές, προσωπικές μονομαχίες, ενώ το γήπεδο δεν σου επέτρεπε να παίξεις ποδόσφαιρο. Αναλογικά λοιπόν θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Ανταποκριθήκαμε καλά σε ότι συναντήσαμε στο παιχνίδι, πήραμε το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς».

Για το αν του ταιριάζουν αυτά τα παιχνίδια που κρίνονται στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες είπε: «Είμαι μαχητής, μου αρέσει να παλεύω όταν η μπάλα είναι στον αέρα ή όταν πρέπει να την κερδίσω μέσα από μια μονομαχία. Είναι πιο εύκολο για μένα καθώς είμαι δυνατός. Πάντα προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι θα κερδίσω αυτές τις μονομαχίες γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικές για την ομάδα και δίνουν αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω, πάντως, ότι μου ταιριάζουν περισσότερο. Είναι παιχνίδια που στηρίζονται στη δύναμη. Είμαι και εγώ αθλητικός, αλλά πάντα προσαρμόζομαι σε κάθε αγώνα».

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μπροστά του μια σειρά απαιτητικών αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Εσίτι θεωρεί πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη: «Θεωρώ πως η ομάδα είναι έτοιμη. Παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στη Λαμία, μας βοηθά να προετοιμαστούμε για τους αγώνες που έρχονται ώστε να βάζουμε το σώμα μας μέσα στις μάχες. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, όπως τους προηγούμενους μήνες. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Κόντρα στον Άρη χάσαμε, αλλά αυτό μας έδωσε μια νέα ενέργεια με την οποία ελπίζω να κερδίσουμε πολλά ματς στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος σημείωσε: «Μάθαμε από το προπονητικό επιτελείο πως να παίξουμε απέναντι στον ΝΠΣ. Είχαμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε, καθώς χρειάστηκαν και δυο μέρες αποκατάστασης. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής γνωρίζει τα πάντα και θα μας τα μεταφέρει. Θα μας περάσει τη σωστή νοοτροπία για να έρθει η νίκη. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στα θέλω του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ