Πιάνει κορυφή ο ΠΑΟΚ

Πιάνει κορυφή ο ΠΑΟΚ

Τρίτο και τελευταίο... πιάτο για την 21η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο και με νίκη να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Λαμία - Αστέρας Τρίπολης το άλλο ματς.

Με δύο παιχνίδια, σε Τούμπα και Λαμία, ολοκληρώνεται απόψε η 21η αγωνιστική της Super League που αναμένεται να φέρει και ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο και με νίκη θα προσπεράσει για έναν βαθμό τον Ολυμπιακό που την Κυριακή έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Στην αποστολή για τον Δικέφαλο βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Γιαννούλης ενώ εκτός έμειναν οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί αλλά και οι τιμωρημένοι Μάτος και Άκπομ.

Από την άλλη για τον Βόλο, εκτός είναι οι Μελίσσας και Μαξ λόγω καρτών αλλά και οι Μπαλογιάννης-Κανταμούρο, με αιμάτωμα στο τετρακέφαλο και θλάση στον δικέφαλο αντίστοιχα.

Στην Λαμία, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί στις 20:00 τον Αστέρα Τρίπολης με τον νικητή της αναμέτρησης να ελπίζει ακόμα και σε είσοδο στα πλέι οφ. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει στον Τιρόνε ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή ενώ για τον Αστέρα υπάρχουν αρκετές απουσίες αφού ο τραυματίας Σίτο, ο τιμωρημένος Μπαράλες και οι Κώτσιρας, Ματρικάρντι έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου, 2020

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 2020

Ξάνθη – ΟΦΗ 2-2
Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0
Παναιτωλικός – Άρης 2-0
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, 2020

18:00 ΠΑΟΚ – Βόλος PAOK TV
20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ Sports

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ