«Κόλλησε» του Χασάν στον Ολυμπιακό

«Κόλλησε» του Χασάν στον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην Αθήνα, πέρασε κανονικά από ιατρικές εξετάσεις, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και η μεταγραφή είναι στον... αέρα.

Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και δύο μέρες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και μάλιστα την Κυριακή (26/1) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση έχει «κολλήσει». Φυσιολογικά ο Χασάν θα έπρεπε να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και η μεταγραφή του Αιγύπτιου είναι στον αέρα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του ο Χασάν, παρά το γεγονός ότι η επιστροφή του στο λιμάνι είχε δρομολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χασάν ταλαιπωρείται το τελευταίο τρίμηνο με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια και της Μπράγκα, με την πορτογαλική ομάδα πάντως να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα στο πρώτο μισό και κυρίως μετά τον τραυματισμό του.

Μετά τον Ποντένσε και την εμπλοκή της μεταγραφής του στην Γουλβς λοιπόν, φαίνεται ότι προκύπτει και πρόβλημα με τη μεταγραφή του Χασάν στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ