Φερέιρα: «Οι αλλαγές σε πρόσωπα έχουν χαλάσει την συνοχή της ομάδας»

Φερέιρα: «Οι αλλαγές σε πρόσωπα έχουν χαλάσει την συνοχή της ομάδας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για την συνοχή της ομάδας του και τις αλλαγές που έχουν αλλοιώσει την εικόνα τους, αλλά ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του έδειξαν προσωπικότητα.

Στην κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στο Βόλο στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, που σημείωσε ότι οι αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα του Δικεφάλου ίσως χαλάει την συνοχή της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

«Με βάση την ποιότητα μας δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η αντίπαλη ομάδα έβγαλε προσωπικότητα, ήρθε να παίξει το παιχνίδι της, είχε παίκτες πίσω και κατοχή μπάλας και δεν μπορέσαμε να το εξουδετερώσουμε αυτό με την πίεση μας, να κάνουμε κλεψίματα και αυτό μας προκάλεσε νευρικότητα.

Πάντως ο Βόλος δεν έκανε κάποια ευκαιρία, εμείς παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε τη μπάλα κάναμε κλασσικές ευκαιρίες με Σφιντέρσκι, Μίσιτς, Βιεϊρίνια, είχαμε την φάση του πέναλτι. Δεν ήταν καλό το παιχνίδι μας, είχαμε όπως περισσότερες ευκαιρίες μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα και να είχε αλλάξει η ροή του αγώνα. Κρατάμε τη νίκη, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε καλά στο γεγονός ότι έπρεπε να κλέψουμε μπάλες.

Δε θα έλεγα πως ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο με τις αλλαγές που κάνουμε. Όταν δίναμε ένα ματς την εβδομάδα οι παίκτες ήταν φρέσκοι. Τώρα με συνεχόμενα ματς, με τιμωρίες, χρειάζονται αλλαγές, να βάλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι, να δείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται και ότι τα πάνε καλά.

Ίσως οι αλλαγές να έχουν χαλάσει τη σταθερότητα και τη συνοχή που είχαμε πριν τις γιορτές, αλλά έχουν ανταποκριθεί καλά οι παίκτες μας. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Κερδίζουμε κάποια πράγματα, χάνουμε κάποια άλλα με τις αλλαγές.

Για παράδειγμα ο Σφιντέρσκι κουράστηκε κάπου στο 70′ και χρειάζονταν φρέσκα πόδια γι΄αυτό έγινε η αλλαγή. Μας χαροποιεί ότι όλοι οι παίκτες είναι ενεργοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ