Λαμία – Αστέρας 1-1

Λαμία – Αστέρας 1-1

Η Λαμία προηγήθηκε με τον Μπιανκόνι και ήταν αγκαλιά με τη νίκη, όμως ο Αστέρας Τρίπολης απέφυγε την ήττα με εύστοχο πέναλτι του Ιγκλέσιας στο φινάλε.

Η Λαμία ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μία πολύτιμη νίκη, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο φινάλε και να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, το… ζουμί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 60′ ο Μαρτίνεθ υπέπεσε σε λάθος, ο Μπινακόνι που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι συνδυάστηκε με τον Ρόμανιτς, βγήκε σε θέση βολής και σκόραρε. Το ματς έδειξε να «κλειδώνει» στον άσο στο 72′, όταν ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουάρεθ.

Όμως, ο Ιγκλέσιας ανέβασε την ομάδα του και δικαιώθηκε στο 90′. Ο Αργεντινός χαφ έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Αντέτζο, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και υπέδειξε το πέναλτι και ο Ιγκλέσιας ανέλαβε και την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας (9′ Βύντρα), Αντέτζο, Σκόνδρας, Ρόμανιτις, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (92′ Σάσι), Βασιλόγιαννης, Τιρόνε (60′ Μπιανκόνι)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής (74′ Αντζούλας), Βαλιέντε (66′ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (46′ Κρέσπι), Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ