Αγριο… κράξιμο σε Αυγενάκη: «Αισχρότητες. Εφαρμόστε τον νόμο χωρίς μαγειρέματα, οι ποινές είναι ξεκάθαρες» (pics)

Αγριο… κράξιμο σε Αυγενάκη: «Αισχρότητες. Εφαρμόστε τον νόμο χωρίς μαγειρέματα, οι ποινές είναι ξεκάθαρες» (pics)

Το… βιαστικό μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για το καταδικαστικό πόρισμα της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθη προκάλεσε την οργή των Ελλήνων φιλάθλων, που ζητούν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να εφαρμοστούν άμεσα οι νόμοι και οι δύο ομάδες να υποβιβαστούν!

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ξάνθη μετά το καταδικαστικό πόρισμα της ΕΕΑ, που δείχνει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το απόγευμα της Δευτέρας με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σαφής περίπτωση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ του ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Οικογένειας Σαββίδη, με παρένθετο πρόσωπο τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με… τιτίβισμά του στα social media πήρε θέση για την υπόθεση πολϋιδιοκτησίας, βάζοντας… πλάτη σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και «παρεμβαίνοντας» στο πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις!

Δεκάδες χρήστες του twitter μπήκαν στον λογαριασμό του Υφυπουργού και τον έκραξαν άγρια για την άνευ προηγουμένου τοποθέτησή του, με την οποία καλεί τη δικαιοσύνη να κάνει τα στραβά μάτια, παρότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δείχνουν πολυϊδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η τοποθέτηση του Αυγενάκη προκάλεσε την οργή δεκάδων χρηστών του twitter, οι οποίοι του ζήτησαν να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες και από τη στιγμή που υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες με τις προβλεπόμενες ποινές, δηλαδή τον υποβιβασμό τους.

«Ο,τι λέει ο νόμος», «Μόλις ακούσατε να σας βρίζουν στην Τούμπα βγάλατε ανακοίνωση ότι είναι λάθος η απόφαση. Δεν έχει σημασία εάν είναι ιστορική ομάδα. Οι νόμοι ισχύουν για όλους και γι’ αυτό υπάρχουν», «εφαρμόστε τον νόμο χωρίς μαγειρέματα», «να εφαρμοστούν οι νόμοι. Οι ποινές είναι ξεκάθαρες», ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκε ο Υφυπουργός στον λογαριασμό του. Ο κόσμος έβγαλε στη… σέντρα τον Υφυπουργό και ζητάει να εφαρμοστούν οι νόμοι και ποινές, που προβλέπουν τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Δείτε μερικά από τα τιτιβίσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ