Στην Αγγλία ο Ποντένσε, στην Ισπανία ο Κούτρης, αποχαιρέτησε ο Μπενζιά

Στην Αγγλία ο Ποντένσε, στην Ισπανία ο Κούτρης, αποχαιρέτησε ο Μπενζιά

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ταξίδεψε το πρωί για την Αγγλία. Θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τη Γουλβς. Ο Κούτρης ανακοινώνεται από τη Μαγιόρκα και ο Μπενζιά από την Ντιζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αχμέντ Χασάν, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για νέες προσθήκες, αλλά και για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται από το πρωί στην Αγγλία, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ «πέταξε» το πρωί για το Λονδίνο, όπου θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία αναμενόταν να μεταβεί στο Γουλνερχάμπτον, με σκοπό να υπογράψειο στη νέα του ομάδα. Οπως προκύπτει, η μεταγραφή του Ποντένσε στους «Λύκους», θα ξεπεράσει τα 25.000.000 € και θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεπερνώντας και τα 22.000.000 με τα οποία είχε παραχωρηθεί ο Ρέτσος. Μάλιστα, λογικά έως το βράδυ θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και αναμένεται να εκδοθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στην Ισπανία βρίσκεται από το πρωί και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο 24χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού θα περάσει το υπόλοιπο μισό της χρονιάς αγωνιζόμενος στην ισπανική Μαγιόρκα, η οποία είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και το περασμένο καλοκαίρι. Λογικά η επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του διεθνούς μπακ θα γίνει, είτε το βράδυ είτε αύριο.

Αργά το μεσημέρι «πέταξε» για τη Γαλλία ο Γιασίν Μπενζιά. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Τετάρτης και αποχαιρέτησε παίκτες Ο δανεισμός του Αλγερινού μέσου στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο ίδιος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ντιζόν, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο εξάμηνο. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα συμφώνησε με τη Λιλ και για οψιόν αγοράς του παίκτη (4.000.000 €), εάν παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Τέλος, στον… αέρα βρίσκεται το μέλλον του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός ενδιαφέρει τη Λεγκανές και άλλες ομάδες από την Ισπανία, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Εξάλλου, ο Χασάν όχι μόνο ανακοινώθηκε, αλλά και έπιασε ήδη δουλειά. Προπονήθηκε κανονικά και για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ