Τώρα που αποδείχθηκε ένοχος, η ΕΕΑ δεν είναι «νόμιμη». Σε όλη τη διαδικασία, ήταν νόμιμη…

Τώρα που αποδείχθηκε ένοχος, η ΕΕΑ δεν είναι «νόμιμη». Σε όλη τη διαδικασία, ήταν νόμιμη…

Ο ΠΑΟΚ άγεται και φέρεται και εκτός από εκβιασμούς, που αλλάζουν νόμους, θέλει να πείσει ότι η συγκρότηση της ΕΕΑ δεν ήταν νόμιμη. Η ίδια επιτροπή που ήταν νόμιμη, πριν βγάλει την καταδικαστική απόφαση!

Ο ΠΑΟΚ τελεί εν συγχύσει. Επειδή έχει χάσει το μέτρο και επειδή εμπιστεύεται το μέλλον του στα χέρια έγκριτων, σοβαρών και καταρτισμένων νομικών, όπως ο ευφραδής Μάκης Γκαγκάτσης, δεν ξέρει και τι στέλνει, πού το στέλνει ή τέλος πάντων, αυτοί που αναλαμβάνουν να τα γράψουν, έχουν ανάλογο νομικό υπόβαθρο με τον αντιπρόεδρο.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι θα προσφύγει στα… διαιτητικά δικαστήρια. Όχι, δεν μπερδευτήκατε εσείς, στον ΠΑΟΚ έπαθαν μια μικρή σύγχυση. Θα ήθελαν τα δικαστήρια να είναι… διαιτητικά και να τα ορίζει ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, όπως συμβαίνει με τις… κρυστάλλινες διαιτησίες που έχει ο Δικέφαλος με τον άμεμπτο και πεντακάθαρο Πορτογάλο… ερωτύλο. Αλλά υπάρχει ένα μικρό, όχι πολύ σοβαρό, ζήτημα. Τα δικαστήρια είναι διοικητικά. Και αυτά που λέει ο ΠΑΟΚ δεν στέκουν πουθενά.

Τι λέει ο ΠΑΟΚ;

1. Κατ’ αρχάς ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σημαία τη «μη νόμιμη σύνθεση» της ΕΕΑ» και βάζουν στο τραπέζι τις διατάξεις του νέου νόμου. Αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι δεν πρόκειται για σύνθεση, αλλά για συγκρότηση. Και ενημερώνουμε τους λαμπρούς νομικούς του ΠΑΟΚ, πως αυτές οι διατάξεις που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι καθιστούν μη νόμιμη τη συγκρότηση της ΕΕΑ, έχουν εφαρμογή μετά την ίδρυση της επιτροπής ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα γιατί δεν έχουν εκδοθεί τα σχετικά νομοθετήματα.

2. Ο ΠΑΟΚ πήγε το καλοκαίρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και από αυτή την επιτροπή πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Από την ίδια επιτροπή που τώρα τη χαρακτηρίζει «παράνομη».

3. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν έναν λουόμενο που πνίγεται και προσπαθεί να σωθεί τραβώντας τα μαλλιά του. Μάλιστα, αναιρεί τον ίδιο τον του εαυτό. Την ίδια τη στάση που τήρησε όλο αυτό το διάστημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έθεσε κανένα θέμα νομιμότητας της Επιτροπής στη διάρκεια της απολογίας του. Το αντίθετο, συμμετείχε κανονικά, κατέθεσε κανονικά τις απόψεις του, με το πολυπληθές νομικό του επιτελείο, δεν έφερε καμία αντίρρηση για τη σύνθεση (σ.σ. συγκρότηση).

Τώρα, όμως, που η απόφαση δεν… βολεύει και δείχνει την καραμπινάτη παρανομία που έχει τελεστή και την τριγωνική σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Οικογένειας Σαββίδη, η διοίκηση του Δικεφάλου θυμήθηκε να ασχοληθεί με τα νέα πρόσωπα της επιτροπής. Τα οποία, βεβαίως, δεν τοποθετήθηκαν, ούτε κρυφά, ούτε παράνομα. Αντιθέτως, τοποθετήθηκαν στην ΕΕΑ, στη θέση μελών που ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ.

Επίσης, για να υπενθυμίσουμε σε όσους ξεχνιούνται, η Επιτροπή έκρινε ότι υπάρχει «ΒΑΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΛΥΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ» μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, με ψήφους 4-1. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα των κινήσεων του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ