«Θέλει δανεικό τον Οντέι ο Ολυμπιακός»

«Θέλει δανεικό τον Οντέι ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Στέφαν Οντέι με τη μορφή δανεισμού από την Γκενκ.

Τα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν και που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να παραχωρήσουν τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Λεονάρντο Κούτρη, «εμπλέκονται» σε νέα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Στέφαν Οντέι, όπως αποκαλύπτουν σήμερα βελγικά δημοσιεύματα. Ο Νιγηριανός επιθετικός ανήκει στην Γκενκ, όμως δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Γκενκ από την πλευρά της τον υπολογίζει κανονικά, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παραχωρηθεί μόνο ως δανεικός. Εκεί οι Βέλγοι βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι και υποστηρίζουν ότι οι δύο ομάδες θα συζητήσουν για το δανεισμό του παίκτη και ίσως να σημειωθούν εξελίξεις μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ