Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον νόμο και τώρα απαιτεί: «Δώστε μας το σκεπτικό»

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει να της δοθεί το σκεπτικό του πορίσματος της ΕΕΑ εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον νόμο και τώρα απαιτεί: «Δώστε μας το σκεπτικό» | to10.gr

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μπορεί να επιβεβαίωσε με τον πλέον περίτρανο τρόπο το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά μέσα σε μία νύχτα η κυβέρνηση άλλαξε τον νόμο για να υποβιβαστούν οι δύο ομάδες.

Η κυβέρνηση κατέβασε τα… παντελόνια στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικέφαλο του Βορρά να… πουλάνε τρέλα, ενώ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Τετάρτης ζήτησε να της δοθεί το σκεπτικό του πορίσματος της ΕΕΑ.

«Υπάρχει ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων»

Το πόρισμα, με το οποίο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επιβεβαίωσε με τη… βούλα το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθη και εξέθεσε στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων την δήθεν εξυγίανση του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλη Γαμμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει. Δε θελουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ», αναφέρουν οι ασπρόμαυροι.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο