Μέχρι τέλους για την αθώωση

Μέχρι τέλους για την αθώωση

Ο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να αφήσει καμία ρετσινιά να πέσει πάνω του και να στιγματιστεί η ιστορία του συλλόγου. Να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και να μην επιτρέψει η οικογένεια Σαββίδη να «τραυματιστεί» η ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Ο στόχος επετεύχθη και δεν είναι άλλος από το να χάσει ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμα φορά στα δικαστήρια, όπως έγινε το 2018, το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να χάσει βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είναι μέτριος στα περισσότερα παιχνίδια, έπρεπε να αναζητηθεί ένας τρόπος για να πληγωθεί ο Δικέφαλος. Αυτός βρέθηκε με το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Όμως το όλο σκηνικό που στήθηκε ήταν κακογραμμένο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έβγαλε μια σκανδαλώδης απόφαση ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, που άλλαξε τα μέλη της ΕΕΑ ,έσπευσε να σώσει πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του με ένα tweet ζητώντας να μην εφαρμοστεί η απόφαση. Μετά την πρώτη κωλοτούμπα ήρθε στο καπάκι και η δεύτερη με την κατάθεση ενός Νομοσχεδίου που αντί για υποβιβασμό, πρότεινε να υπάρξει αφαίρεση βαθμών. Τι λέτε κύριοι είστε σοβαροί; Μονά ζυγά τα θέλετε δικά σας; Καταφέρατε να δημιουργήσετε μια τόσο μεγάλη ένταση στο ποδόσφαιρο και στην Ελληνική κοινωνία με αποτέλεσμα να ακούμε διχαστικές απόψεις, περί Βορρά-Νότου.

Ούτε καν τα προσχήματα κρατήσατε βγάζοντας την απόφαση λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στην Τούμπα. Το ότι συγκρατήθηκε ο κόσμος του Δικεφάλου και δεν υπήρξαν επεισόδια, γιατί αυτό θέλατε να σύρετε την ομάδα για να την τιμωρήσετε, έγινε γιατί η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ενωμένη σαν γροθιά και όσα ζιζάνια και να σπείρετε θα καταστρέφονται.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, οφείλει να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Να προσφεύγει στα διοικητικά δικαστήρια καταγγέλλοντας παράνομη σύνθεση της Επιτροπής από την στιγμή που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δεν είχε ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου, οι συνεργάτες του και φυσικά οι φίλαθλοι, πρέπει να ανοίξουν ομπρέλα προστασίας στην ομάδα. Να μην επιτρέψουν να τραυματιστεί η ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Να κοιτάξουν και στο ποδοσφαιρικό τμήμα να σοβαρευτούν και να παρουσιάσουν μια ομάδα ανίκητη και όχι ένα σύνολο προβληματικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ