Μαζί με Κολοκοτρώνη, Μιαούλη και… Πρέκα ο Ιβάν!

Μαζί με Κολοκοτρώνη, Μιαούλη και… Πρέκα ο Ιβάν!

Εθνοσωτήρας ο Ιβάν Σαββίδης που έσωσε την Ξάνθη από τους Τούρκους! Σκέψεις στην Κυβέρνηση να διακόψει το πρωτάθλημα και να το δώσει στον Σαββίδη ως ελάχιστο φόρο τιμής στο Εθνικό έργο που επιτελεί! Απομένει να μάθουμε αν θα χριστεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ ή η Ξάνθη. Θα αποφασίσει ο Ιβάν ποια από τις ομάδες του…

Ζούμε ιστορικές στιγμές αγαπητή αναγνώστρια, αγαπητέ αναγνώστη! Ξαναγράφετε η ιστορία! Η ιστορίας του Έθνους, της Ελλάδας μας αλλάζει, από τα γνήσια τέκνα που μας κυβερνούν και για το καλό της χώρας και την συνοχή μας, για να μην γίνουμε Γιουγκοσλαβία όπως είπε ο Χριστός στον Βελόπουλο (να πει).

Η γενναία απόφαση του Κυριάκου του Μητσοτάκη που δεν εκβιάζεται αλλά μόλις ο Ιβάν «φταρνίστηκε», η Κυβέρνηση υποχώρησε λες και είδε τον κοροναϊό, και έκανε την κυβίστηση του αιώνα καταλύοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης και νόμων, καταργώντας τον νόμο για να μην τιμωρηθεί ο Ιβάν που έχει επισήμως δύο ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, έφερε την τεράστια αποκάλυψη δια στόματος Μαρούπα!

Η έγκριτη δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποκάλυψε τον λόγο που η Κυβέρνηση επικρότησε τον Ιβάν Σαββίδη παρότι παρανόμησε!

Και ο λόγος είναι πως ο Ιβάν ο Σαββίδης ο Ροστοφιανός πλέον συγκαταλέγεται στους μεγάλους εθνοσωτήρες! Κολοκοτρώνης, Μιαούλης και… Πρέκας (που ως γνωστόν πολέμησε το ΄40 τους Γερμανούς) θα έχουν μαζί σε αυτή την «χρυσή» λίστα του Έθνους, τον Ιβάν Σαββίδη!

Ναι, γιατί αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο μέγας ευεργέτης δεν αγόρασε την ΠΑΕ Ξάνθη για να κάνει… περίεργα deal και να στήνει πρωταθλήματα όπως λένε οι κακεντρεχείς, αλλά για να σώσει την Θράκη, την Ελλάδα, το Έθνος από τους Τούρκου το ασκέρι!

Θα μπούκαραν οι Τούρκοι στην Ξάνθη και θα την έκαναν δική τους! Και τότε ο Ιβάν ο τρομερός το έμαθε και σύμφωνα με πληροφορίες είπε: «Я делаю свое сердце каменным и иду перед турком, чтобы Ксанти остался нашим! Возьмите Ксанти ПАЕ ради Греции!» (σ.σ. Κάνω την καρδιά μου πέτρα και μπαίνω μπροστά στον Τούρκο για να μείνει δικιά μας η Ξάνθη! Πάρτε την ΠΑΕ Ξάνθη για χάρη της Ελλάδας!).

Και έτσι έγινε! Η Ξάνθη σώθηκε από τον Τούρκο και ο Ιβάν έχει δύο ομάδες στην Σούπερ Λιγκ μόνο και μόνο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Έθνος! Ζήτω το Έθνος (της Κυριακής γιατί το άλλο το έκλεισε…), Ζήτω ο ΠΑΟΚ, Ζήτω η Ξάνθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κυβέρνηση σκέφτεται να διακόψει το πρωτάθλημα όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να το δώσει στον Ιβάν Σαββίδη ως τον ελάχιστο φόρο τιμής στις υπηρεσίες του προς την χώρα! Τώρα αν ο Σαββίδης θα το δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ ή την Ξάνθη, διαλέγοντας από τις ομάδες που έχει, θα το αποφασίσει ο ίδιος.

Με πήραν τα ζουμιά, δεν μεταδίδω άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ